man kan ju undra vad SL sysslar med eftersom att dom inte löser signal felet vid Bro och det hela har hållt på i nästan en vecka och SL verkar inte göra något åt saken och när man åker hem så får man åka med en full proppad Buss från Bro Centrum och hela vägen hem till Kungsängen tack till föraren som skämtade med passagerarna för att hålla att hålla humöret uppe och säger ” det är förbjudet att pruta i bussen ” lagomt när vi passerade stallet och man kände den välbekanta stall lukten man känner när man passerar haha det fick passagerarna att skratta minsann men att det inte finns två bussar en som går upp till Nygårds industri område det är just där som det kliver på mest folk och fyller bussen till bristnings gränsen så det vore bra om dom som jobbar på KF som ligger mitt i Nygårds industri område kan få en egen buss som tar dom till Kungsängen och sedan vända tillbaka till KF bussen kan till exempel vara hel vit med KF loggan Coop , ICA loggorna så att vi vanliga passagerare kan åka raka vägen till Kungsängens station det är jätte jobbigt att behöva trängas på Bussen och det är varmt i bussen när man ska hemåt så det vore bra om några fläktar i bussen är på så att man får luft för när det är varmt och det är trångt ombord så får man knappt nån luft och man blir lätt dåsig och trött sömnig där efter får man en lätt huvudvärk när man kliver av och ska promenera sista biten hemåt.